Informatica Timișoara a pierdut șefia Ligii I la futsal după un nou...

Informatica Timișoara a pierdut șefia Ligii I la futsal după un nou duel tensionat la Deva. Un internațional alb-violet a fost ”expulzat” din primele minute

0
DISTRIBUIȚI

Derby-ul Ligii I la futsal dintre vesticele Autobergamo și Informatica s-a încheiat cu victoria hunedorenilor. Formația din Deva s-a impus cu 6-3 (3-2) după un meci tipic între rivale, dar mereu cu evenimente diferite. Gazdele au preluat conducerea din primul minut iar oaspeții au pierdut un om important după deschiderea scorului, pe sârbul Milos Simic, eliminat. Cu toate acestea timișorenii le-au dat emoții lui Mimi Stoica și compania, reușind să egaleze după ce au fost conduși cu 3-0.

Cu un lot mai redus numeric și mai slăbit prin absența de lungă durată a lui Savio, Informatica a început ezitant jocul de sub Cetate. Mimi Stoica a deschis scorul după doar 28 de secunde. Mai mult, la faza următoare de la poarta lui Iancu, Simic faultează din spate, din postura de ultim apărător, și vede cartonașul roșu.


Ambele formații au avut ocazii înaintea golului de 2-0 reușit de Obadă, cu un șut pe jos în minutul 11. Cristi Matei a făcut apoi 3-0 din unghi, profitând și de ieșirea greșită a lui Iancu. Portarul Informaticii a fost înlocuit după această fază de tânărul Voin. Finalul de repriză a evidențiat o echipă timișoreană mai calmă, care a profitat de două ori în trei ocazii de loviturile de la zece metri acordate pentru faulturile peste limita regulamentară comise de Deva. Prima dată a concretizat Rakic, Felipe Mancha a trimis apoi în bară, pentru ca repriza să se încheie cu reușita lui Deco din penalty. După pauză sârbul rămas pe teren, Stefan Rakic, a reușit egalarea la 3, printr-o reușită personală din unghi. Mai apoi Felipe a fost aproape de 3-4. Deva însă a revenit în atac și în ciuda unor intervenții bune ale lui Voin acesta nu a mai putut interveni la reluarea lui Ignat pentru 4-3 (min. 28). Cu zece minute înainte de final Letra Ferreira a făcut 5-3 pentru ca pe final să înscrie și Florin Matei, jucător trecut și pe Bega.

Prin acest succes Autobergamo preia locul 1 cu două runde rămase din sezonul regulat. Informatica e acum la un punct în spatele devenilor și mai are un meci de foc la Galați în ultima rundă. Până atunci elevii lui Robert Lupu au un joc mai ușor, acasă, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, duel programat vineri, 16 martie, de la ora 17.00.

Deva: Tonița – Tacot, Csoma, M. Stoica, Pânzaru. Au mai intrat: Obadă, Ignat, Fl. Matei, Cr. Matei, Ferreira.

Informatica: Iancu – Rakic, Deco, Simic, Mancha. Au mai intrat: Voin – Lupu, Daniel Araujo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.