Poarta de pe Calea Aradului, în continuare un pericol mortal pentru șoferi....

Poarta de pe Calea Aradului, în continuare un pericol mortal pentru șoferi. De ce au fost chemați de urgență pompierii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Aradului este în continuare un pericol, chiar dacă anul trecut, la începutul lunii noiembrie, o echipă a Colterm a demontat componentele considerate periculoase de pe construcția identică cu cea de pe Calea Lugojului, care a căzut în timpul unei furtuni și a ucis un om.

„Am fost solicitați, în jurul orei 17:35, să intervenim pentru degajarea unor elemente cu pericol de cădere de pe poarta de intrare în oraș, de pe Calea Aradului. Pompierii militari intervin pentru asigurarea zonei și îndepărtarea elementelor care prezintă un pericol pentru cetățeni. Se intervine cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autoscară mecanică (70 m) și cinci subofițeri. Vom reveni cu detalii după finalizarea intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

UPDATE După intervenția echipei trimise de primărie în noiembrie 2017, pe partea superioară a porții de intrare în oraș au mai rămas mai multe bucăți de tablă.


Una dintre acestea s-a desprins astăzi din cauza unor rafale de vânt, pompierii fiind chemați pentru a îndepărta pericolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.