”Leii” și-au revenit din ”șocul” cu Phoenix. BC SCM Timișoara s-a impus...

”Leii” și-au revenit din ”șocul” cu Phoenix. BC SCM Timișoara s-a impus la Craiova

0
DISTRIBUIȚI

BC SCM Timișoara a trecut cu bine peste sincopa de pe teren propriu în fața echipei din Galați. ”Leii din Banat” au câștigat pe terenul celor de la SCM U Craiova, scor 85-74, după ce au fost conduși cu opt puncte în debutul sfertului 3. Mladen Jeremic a fost din nou ”în mână” pentru alb-violeți, care rămân în primele patru formații ale Ligii Naționale.

Primul sfert a fost foarte echilibrat în Bănie.


Timișorenii, care s-au confruntat în ultima perioadă cu neajunsurile din afara parchetului, au încheiat la egalitate cu gazdele primul sfert: 18-18. Prima repriză avea să fie însă adjudecată în cele din urmă de olteni cu 41-37. Partea a doua a partidei a aparținute însă vizitatorilor. Siriscevic și compania au avut +8 în sfertul 3, dar BCT-ul a răsturnat tabela și deținea un avans de cinci puncte înaintea pătrimii finale. A fost rândul formației lui Tudor Costescu să se desprindă. În urma unei noi reușite marca Jeremic alb-violeții au avut +13 când mai erau mai puțin de două minute din meci. Tot sârbul a clarificat și situația finală.

Aflat în continuare într-o formă sportivă excelentă sârbul Mladen Jeremic a fost coșgheter cu 24 de puncte. Pentru BC SCM au mai punctat: Popa Calotă (17 puncte), Komatina (11 puncte și 9 recuperări), Burgess (9 pt.), Mijajlovic (9), Diaz (7), T. Gheorghe (3), Drăgușin (3) și Stevanovic (2). Pentru Craiova principalul realizator a fost Jamar Samuels, autor a 19 puncte și 9 recuperări.

Prin acest succes BC SCM Timișoara a acumulat 36 de puncte și rămâne în Top 4 LNB după 21 de partide. Pentru bănățeni urmează un meci mai dificil, vineri, de la ora 17.15, pe terenul lui U-BT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.