Liberalii inventează un festival de magie cu buget mai mare decât cel...

Liberalii inventează un festival de magie cu buget mai mare decât cel pentru comemorarea Revoluției. Cum au justificat demersul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Primarul Robu și consilierul Grigoroiu, susținătorii înfocați ai festivalului de magie

Timișoreni, atenție, vi se pregătește un nou festival. Agenda Culturală a Timișoarei a fost supusă astăzi la vot în plenul Consiliului Local Timișoara. 14 milioane de lei sunt puse la bătaie de municipalitate, prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara pentru diverse festivaluri și manifestații culturale. Înainte ca Agenda să fie supusă la vot, consilierul local PNL Timiș Grigore Grigoroiu a cerut, printr-un amendament, alocarea sumei de 150.000 de lei pentru organizarea unei prime ediții a Festivalului Magiei.


Propunerea lui Grigoroiu i-a uimit pe mulți din cei prezenți la plen, însă primarul Nicolae Robu a argumentat necesitatea unui astfel de festival.

„Avem în Timișoara o mulțime de reprezentanți acestui domeniu al magiei și există mare interes al publicului pentru așa ceva și eu consider, alături de atâția alți colegi, și desigur și alături de dumneavoastră de majoritate că ar fi de interes, de atractivitate pentru oraș un astfel de festival în care să fie aduși magicieni remarcabili, care într-adevăr excelează prin ceea ce sunt în stare să facă”, a spus Robu.

Amendamentul propus de Grigoroiu a fost votat de aleșii locali, de un singur consilier PSD, Ion Ardeal Ieremia, plus Marius Dugulescu și Adrian Orza. Cel mai probabil prima ediție a Festivalului Magiei va avea loc în toamna acestui an. Trebuie precizat că astfel Festivalul Magiei are o finanțare mai mare decât evenimentele dedicate Revoluției din 1989.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.