Noapte de petrecere techno alături de spaniolul Lexlay şi The Model la...

Noapte de petrecere techno alături de spaniolul Lexlay şi The Model la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Spaniolul Lexlay este invitatul special al petrecerii care va avea loc la Database

Petrecerile se țin lanț la clubul Database, la fel și artiștii surpriză. Vineri, 16 martie, spaniolul Lexlay este următorul pe lista DJ-ilor meniți să transforme clubul în inima petrecerii din oraș.

Lexlay este un sinonim pentru energie, bucurie, prosperitate, pasiune.


Este membru fondator al celebrului brand de petreceri Happy Techno din Barcelona și responsabil majoritar de întreg conceptul și desfășurarea și dezvoltarea lui. Anul 2016 a fost unul dintre cele mai prospere pentru artist. Acesta a mixat în peste 50 de orașe ale lumii, Timișoara fiind unul dintre ele în noaptea dintre ani, la club database. Stilul său este caracterizat de eleganță lirică, sunete fresh, inovatoare, seturile sale emanând o veselie perpetuă generală. A mixat în foarte multe locuri alături de artiști precum Carl Cox, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice și lista poate continua. Se concentrează la maxim pe evoluția carierei sale, lansându-și și un label aferent brandului, ”HappyTechno Music”. Majoritatea producțiilor anterioare și a unelor chiar ulterioare înființării acestuia toate sunt semnate Snatch! Records, Material Series & Stereo Productions.

Un alt invitat special al acestei petreceri este The Model. Într-un interviu recent acordat de James Zabiela revistei Decoded Magazine, britanicul l-a numit pe binecunoscutul DJ autohton care a editat producţii de mare succes la casele de discuri Gigolo sau Crosstown Rebels, pe lista sa numită „next big thing in 2018“.

Alături de invitaţii speciali, vor fi prezenți Spasmo și Euforik. Prețul unui bilet la eveniment este de 30 de lei pe durata întregii seri și poate fi achiziționat doar de la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.