O nouă serie a cursului de contabil, lansată de Camera de Comerț...

O nouă serie a cursului de contabil, lansată de Camera de Comerț Timiș

0
DISTRIBUIȚI

contabil

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă serie a cursului de contabil cu aplicații practice în Programul SAGA. Cursul se desfășoară în perioada 2 aprilie – 2 mai, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, iar taxa de participare este de 1.000 de lei.

“Cursul are caracter intensiv și pregătește participanții pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA. Este un curs practic și util, cu aplicabilitate imediată care tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile.  Programa de contabilitate are doua module care se întrepătrund: contabilitate primară și contabilitate asistată pe calculator”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

Cursul se adresează atât absolvenților de studii superioare, precum și celor cu  studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Structura cursului de contabil este: noțiuni introductive;  întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare; inventarierea patrimoniului; contul; înregistrarea operațiunilor economico-financiare; întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare și monografie contabilă.

Partea practică, care constă în întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verificare, se face utilizând aplicațiile informatice.

Persoanele care doresc să se înscrie la cursul de contabil trebuie să știe că acesta este autorizat, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională.


Certificatele, împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România. La cerere, certificatele pot dobândi recunoaștere internațională.

Conform Codului Fiscal, costul cursurilor autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.

Membrii CCIA Timiș beneficiază de 10% reducere din costul cursurilor.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0256/219 172, 0720/ 444 120, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – coordonator curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.