Până când va ninge la Timișoara? Anunțul meteorologilor

Până când va ninge la Timișoara? Anunțul meteorologilor

0
DISTRIBUIȚI

Vreme deosebit de rece pentru această perioadă în Banat, și nu numai. Potrivit meteorologilor, din această dimineață, de la ora 06.00, sunt înregistrate precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare și se va forma polei. De asemenea, termometrele vor arăta, cel puțin pe timpul nopții, temperaturi cu minus.

Avertizarea meteo de vreme rea este valabilă până mâine seară, la ora 21.00, dar este posibil să fie prelungită, mai ales că ninsorile nu par să se oprească întreaga săptămână.

“Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest.


În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

În ceea ce privește Timișoara, astăzi se anunță ploaie și zăpadă, iar termometrele vor arăta cel mult patru grade Celsius ziua și -1 grad la noapte. Mâine, sunt așteptate tot ploi și zăpezi la Timișoara, ziua vor fi 3 grade, iar noaptea -4 grade Celsius. Miercuri, va ninge întreaga zi și se vor înregistra maxim 2 grade pe timpul zilei și -5 grade noaptea. Joi sunt așteptate ploi și ninsori, iar vineri va ninge din nou. Astfel, vom avea ziua cel mult 2 grade și noaptea -5 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi începând de sâmbătă, când apare soarele, iar temperaturile vor crește de la o zi la alta, astfel că luni se vor înregistra 12 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.