Primul eșec pentru Ripensia cu Paul Codrea pe bancă. Roș-galbenii au fost...

Primul eșec pentru Ripensia cu Paul Codrea pe bancă. Roș-galbenii au fost învinși la Pitești, unde au primit două goluri în două minute

0
DISTRIBUIȚI

După o remiză afară și o victorie acasă a sosit și clipa primei înfrângeri pentru Paul Codrea pe banca trupei din Ciarda Roșie. FC Ripensia Timișoara a fost învinsă cu 2-1 pe terenul lui FC Argeș Pitești, formația care l-a lansat pe tehnicianul bănățenilor în fotbalul mare. Gazdele au marcat două goluri aproape unul după altul în prima repriză, în timp ce singura reușită a vizitatorilor i-a aparținut senegalezului Ndiaye Mediop.

Meciul din Trivale a început cu ocazii pentru ambele formații. Dumiter a irosit două șanse bune pentru ”Ripi” înainte de ratarea mare a lui Grecu la poarta cealaltă în minutul 24, apărată de Rădulescu. FC Argeș reușește apoi să marcheze de două ori în decurs de circa două minute. Mai întâi după jumătate de oră din meci centrarea lui Oancea e concretizată cu capul de Raul Costin, apoi Vasile Buhăescu plasează balonul din marginea careului pentru 2-0.


În finalul reprizei roș-galbenii par să rateze șansa de a reveni în meci. Bădăuță ratând incredibil din apropierea porții, de unde a încercat să trimită cu capul spre poarta lui Popescu.

Paul Codrea nu s-a dat bătut și la pauză tehncianul Ripensiei a efectuat două modificări. În partea a doua goleadorul Mediop a redus din diferență în minutul 64 cu ajutorul barei transversale. Timișorenii nu au reușit însă și golul 2. Mai mult, Argeșul a ratat șansa desprinderii la 3-1, la ultima fază, prin Oancea.

Roș-galbenii rămân pe 11 cu 29 de puncte într-o etapă în care UTA a remizat la Balotești (2-2). FC Argeș a acumulat 40 de puncte. În următorul joc Ripensia va întâlni Chindia Târgoviște, pe teren propriu. Meciul din runda 26 e programat sâmbăta viitoare, de la ora 14.30, în Ciarda Roșie.

FC Argeş Pitești: Oct. Popescu – D. Oancea, Cotigă (79 Vișa), Ct. Stan, D. Şerbănică – R. Costin (cpt.), D. Andrei (73 C-tin Stoica), I. Şerban, R. Grecu (48 Mihăescu) – I. Năstăsie, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Ripensia Timișoara: I. Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Bocşan, Burdeţ, C. Toma – Laur. Tudor, Mînecan (46 Apro), Zurbagiu, Dumiter (46 Ungureanu) – Mediop, Bădăuţă (74 Golda). Antrenor: Paul Codrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.