Cine ar putea încurca planurile lui Nicolae Robu de a demola Grădina...

Cine ar putea încurca planurile lui Nicolae Robu de a demola Grădina de Vară a cinematografului Capitol VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Planurile lui Nicolae Robu de a demola Grădina de Vară din Timișoara ar putea fi date peste cap. Invitat la PRESSALERT LIVE, șeful Direcției Județene pentru Cultură și Patrimoniu Timiș, Sorin Predescu, a lăsat de înțeles că se va împotrivi unei eventuale demolări și ar opta, mai degrabă pentru reabilitarea unor spații dezafectate.

„Nu e o idee prea bună.


Cred că sunt destule baze sportive dezafectate, unde s-ar putea construi acest MultipleXity, pe care-l aștept cu mare drag pentru că avem nevoie de spații culturale. Spațiul acela (n.r. – Grădina de Vară Timișoara), în proximitatea Filarmonicii, unde și-a găsit locul, cred că ar putea să fie foarte bine dacă s-ar investi în el. Pentru demolare trebuie aprobare de la Direcția Județeană pentru Cultură”, a transmis Sorin Predescu, șeful instituției care ar trebui să-și dea acordul pentru demolarea spațiului cultural.

Referitor la Teatrul de Vară Timișoara, Nicolae Robu spunea că: „nu mă surprinde să apară reacții de respingere a ideii, pentru că m-am obișnuit deja cu așa ceva”. De altfel, cele mai multe idei necongruente cu ale sale, sunt văzute ca fiind „negative”, deși ele vin dintr-un „spirit activ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.