Sondaj marca Robu, cu rezultat neaşteptat. Ce cred timişorenii despre plombările gropilor...

Sondaj marca Robu, cu rezultat neaşteptat. Ce cred timişorenii despre plombările gropilor din asfalt pe vreme rea

2
DISTRIBUIȚI

Plombările pe ploaie sau ninsoare au devenit o modă în Timișoara în ultimele săptămâni. Imediat după topirea zăpezii, la începutul lunii martie, marile bulevarde din Timișoara s-au umplut de gropi. Vremea nefavorabilă din ultima săptămână nu i-a împiedicat însă pe angajații Societății Drumuri Municipale să facă plombări de gropi pe ploaie și chiar pe ninsoare.


După ce muncitorii au fost filmați de timișorenii contrariați de metoda folosită și imaginile au ajuns pe Facebook, primarul Nicolae Robu a pornit un nou sondaj, pe aceeași rețea de socializare. Robu întreabă dacă timișorenii vor ca gropile din asfalt să fie plombate pe ploaie și ninsoare sau dacă vor să fie lăsate până la îmbunătățirea vremii.

„An de an, la tranziția iarnă-primăvară, în urma variațiilor mari de temperatură și a acțiunii substanțelor de deszăpezire, în drumurile orașului apar gropi. Vremea nu este favorabilă pt lucrări de decopertare și reparație de anvergură și care asigură viabilitate remedierilor. Este de ales doar între a lăsa gropile așa cum sunt -ceea ce ar suprasolicita mașinile și ar crea disconfort și pericol de accidente- sau a le plomba, știind că ceea ce se face nu va ține prea mult timp. Ce preferați:

1. Să se facă plombe în condițiile date, chiar dacă se știe că n-o să țină
2. Să se lase gropile așa cum sunt până se face vremea bună”, a întrebat Robu.

De ieri seara şi până astăzi, aproximativ 300 de utilizatori Facebook au răspuns la sondajul primarului. Puţin peste 60 dintre aceştia au bifat prima opţiune, în vreme ce marea majoritate a fost de părere că plombările ar trebui să se facă pe vreme buna.

2 COMENTARII

  1. N-ar fi mai simplu si mai cinstit ca lucrarile sa se faca bine si cu materiale corespunzatoare (nu spun de calitate daca vi se pare prea mult),in asa fel incit sa nu mai fie necesar ca cei care fac asemenea lucrari SA FURE din banii contribuabililor sub protectia primatului „naiv”care face sondaje in scopul musamalizarii adevaratelor cauze.Plombarile sunt varianta de iarna a inlocuirii bordurilor.

  2. sa imi fie cu iertare,dar acest primar Nicolaie Robu stie ce dracu scoate pe gura???cum poate sa spuna asemenea tampenii din capul lui ala sec,pai numai in Romania sau Timisoara exista variatii de temperatura intre iarana si vara????in europa nu este???pai sa explice Robu cum de in Germania dupa trecerea ierni((unde sunt ierni cu mult mai reci decat in tara))si topirea tapezii ,,nu apare nici o groapa cate 10-15 ani,iar in Tmisoara lui la fiecare scadere de temperatura sub 5 grade cu plus apare gropi peste tot orasul????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.