ACS Poli speră să spargă ghinionul cu Botoșani, în ciuda statisticii negative....

ACS Poli speră să spargă ghinionul cu Botoșani, în ciuda statisticii negative. Ce spune Leo Grozavu despre întâlnirea cu fosta sa echipă

0
DISTRIBUIȚI
Alex Munteanu, în remiza 1-1 din sezonul regulat. Foto: Gabriel Brezeanu

Fără victorie în 2018, ACS Poli încearcă luni să învingă una dintre formațiile din elită în fața căreia are un bilanț dezastruos. Botoșaniul, formația de bătut pentru ca bănățenii să ia o gură de oxigen în lupta pentru menținerea în Liga I, e și una dintre grupările care le-au aplicat câteva dintre cele mai umiltoare eșecuri. Cu toate acestea, Leo Grozavu, aflat acum în tabăra de pe Bega, e încrezător că ghinionul va fi în cele din urmă spart de elevii săi.

Doar două victorii în 12 întâlniri au înregistrat timișorenii în întâlnirile cu FC Botoșani. Moldovenii s-au impus în nu mai puțin de șapte jocuri directe. Aici e inclus un 5-0 aplicat pe ”Dan Păltinișanu” chiar cu Leo Grozavu la cârmă. Tehnicianul ajuns acum la ACS Poli nu a vrut să abordeze latura nostalgică a duelului. ”Până acum nu am arătat mare lucru, dar ne dorim.


Nu am ce să le reproșez băieților la antrenamente. Sperăm să vină victoria, să ne descătușăm. E mult prea mult în momentul de față… Nu vreau să vorbesc despre adversarii noștri, ei au planurile lor. Primul meci e cel mai important la fotbal, pe mine mă interesează să câștigăm. Sigur, am rămas în relații bune cu conducătorii de acolo, am rămas în relații bune cu jucătorii. Și ei vor dori să câștige. Eu personal nu am simțit gustul victoriei la Timișoara și vă dați seama… De la joc la joc am văzut chestii bune, trebuie să eliminăm acele greșeli personale. Am analizat și acolo am suferit. Ghinionul, deși nu-mi place să vorbesc de arbitraj, în ultima perioadă când centralul trebuia să vadă ceva nu a văzut. Echipa are nevoie în momentul acesta de o stare fizică bună. Sunt convins că jucătorii conștientizează că e nevoie de mai multă concentrare”, a declarat Leo Grozavu, ”principalul” lui ACS Poli.

Acesta nu va putea miza pe ex-internaționalul Răzvan Raț, în timp ce alți jucători mai acuză ”mici probleme” medicale înaintea întâlnirii din runda 5 a play out-ului. ACS Poli a ajuns acum la un ”record” de 14 meciuri la rând fără victorie în Liga I. ”Sperăm că va veni momentul să câștigăm și din acel moment vom intra în nomal. Nimeni nu-și dorește acest lucru, să ajungă la 14 meciuri fără succes… Sunt sigur că și Botoșani își dorește la fel de multe să câștige. Sperăm să se schimbe norocul pentru noi”, a spus Gabriel Cânu.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Botoșani se dispută luni, de la ora 18.00, pe arena ”Dan Păltinișanu”. Moldovenii sunt pe locul 8 (2 în clasamentul exclusiv de play out), cu 25 de puncte, în timp ce gazdele au 16 puncte și se află la egalitate de puncte cu Sepsi, dar și cu Concordia, care ocupă locul 12, de baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.