Dramă în centrul Timișoarei. Un muncitor s-a prăbușit fără suflare UPDATE Victima...

Dramă în centrul Timișoarei. Un muncitor s-a prăbușit fără suflare UPDATE Victima a fost transportată al Spitalul Municipal din Timișoara FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un muncitor care lucra la amplasarea unor schele pe fațada unei clădiri în Piața Unirii din Timișoara și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit fără suflare, martorii sunând imediat la numărul de urgență 112.

Muncitorul, care se afla pe o schelă, a fost tras de cei prezenți într-un balcon al clădirii, iar o doctoriță aflată în zonă i-a acordat primul ajutor, începând masajul cardiac. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, care a început manevrele de resuscitare, fiind adus și un defibrilator.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Pe șantierul respectiv lucrează angajații unei firme din Arad.


Colegii muncitorului intrat în stop cardio-respirator au pvoestit că acesta s-a mai simțit rău recent, fiind dus la spital cu Ambulanța. După un set de analize, bărbatul a fost externat și lua pastile, probabil pentru tensiune, conform colegilor, care au mai spus că bărbatul a fost supărat în ultimele zile din cauza unor necazuri în familie.

UPDATE 2 Echipajul de urgență a reușit să-l resusciteze pe bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani, însă în momentul în care a fost urcat în mașina SMURD respira doar cu ajutorul medicilor. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Timișoara. Firma pentru care lucrează se numește Toreon Gold SRL, este din Arad, și are ca obiect de activitate montarea și demontarea schelelor pentru construcții.

UPDATE 3 „E angajat cu acte în regulă, totul la zi. Vizitele medicale le-am făcut luna trecută. I s-a făcut rău, am impresia că de la tensiune a fost, era agitat, venim după zilele de Paști, a dat și căldura”, a spus Ioan Pop, reprezentant al firmei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.