E vremea selfie-urilor sub umbrele. Acoperișul colorat a revenit în centrul Timișoarei...

E vremea selfie-urilor sub umbrele. Acoperișul colorat a revenit în centrul Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1293878981">

umbrele colorate

Strada Alba Iulia devine, pentru aproximativ o lună, cel mai fotografiat loc din Timișoara. În această dimineață, a început montarea acoperișului din umbrele colorate.

În total, potrivit reprezentanților Asociației “Noi Re-Creăm”, inițiatorii proiectului “Colorăm orașul”, care a ajuns la cea de-a cincea ediție, aproximativ 600 de umbrele vor fi montate pe strada din centrul Timișoarei.

“Instalația de umbrele va fi vizibilă pe toată durata Festivalului Timfloralis, dar și după terminarea acestuia”, a transmis Asociația Noi Re-Creăm.

De asemenea, reprezentanții ONG-ului au decis să mai “coloreze” o stradă din centrul Timișoarei. Este vorba de strada pietonală Mărășești, pe care se vor regăsi motive florale pictate pe asfalt în timpul festivalului.

Festivalul florilor – Timfloralis are loc între 27 – 29 aprilie, perioadă în care mii de flori vor “inunda” centrul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.