Grupare de contrabandiști de țigări, anihilată de DIICOT după un flagrant în...

Grupare de contrabandiști de țigări, anihilată de DIICOT după un flagrant în Timișoara UPDATE Cine este liderul grupării

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Crimă Organizată Timișoara au prins astăzi în flagrant membrii unei grupări specializate în contrabanda cu țigări care acționa în orașul de pe Bega.

În urma monitorizării, care s-a desfășurat pe parcursul a mai multe luni, oamenii legii au stabilit că grupul se aproviziona din Serbia și Ucraina.


Operațiunea era structurată pe mai multe paliere – transport, vânzare și coordonare -, iar în total au fost ridicate nouă persoane, care au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

În timpul monitorizării au fost făcute mai multe capturi succesive de marfă de contrabandă, iar după flagrantul de astăzi au avut lloc 15 percheziții, în Timișoara și în împrejurimi. Unul dintre suspecți este deja în închisoare, fiind condamnat pentru alte fapte.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Liderul grupării contrabandiștilor, care este și el audiat, este Bârzoi Constantin, zis „Barză”, considerat cel mai important „furnizor” de țigări din Piața Iosefin.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.