Metoda prin care directorul Filarmonicii Banatul îi răspunde lui Robu după ce...

Metoda prin care directorul Filarmonicii Banatul îi răspunde lui Robu după ce primarul a făcut sondaj pe Facebook pe tema demolării barierei de la Capitol

1
DISTRIBUIȚI

Directorul Filarmonicii Banatul Ioan Coriolan Gârboni face apel la timişorenii cărora le place bariera instalată anul trecut în faţa sediului instituţiei să îşi exprime aprecierile direct pe pagina primarului Nicolae Robu, acolo unde edilul timişorean a pornit un sondaj privind demolarea barierei pe care, spune el, unii ar considera-o un kitsch.

„ATENȚIE ! Vă rog să citiți atent la postarea de mai jos, această fiind un chestionar inițiat de primarul Timișoarei. Dacă dați LIKE înseamnă că NU vă place barieră. Trebuie să comentați pozitiv (și sper decent!!) Așa că degeaba mă sunați să-mi spuneți că vă place barieră baghetă de dirijor a filarmonicii și că ați dat ….


like … barierei. Păi? Bariera a fost inaugurată cu ocazia vizitei primarului din Karlsruhe, domnia să pozându-se și plăcându-i mult. Zilnic zeci de turiști se pozează cu ea. E o pată de culoare și umor care șade bine unui oraș al premierelor cum este Timișoara. Și la Iași s-a făcut una la fel și alte orașe o copiază. Deci ……? Dacă vă place, nu ezitați să scrieți, dar trebuie să intrați pe pagina domnului primar și acolo să postați aprecierea, în chestionar. Aici nu se contorizează. Mulțumesc mult! P.S. Bariera nu e făcută din bani publici!”, a scris, astăzi, directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni, pe pagina sa de Facebook.

Câteva minute mai târziu, acelaşi Gârboni a postat şi un videoclip în care două tinere se pozează cu bariera căreia primarul Robu pare să îi fi pus gând rău. Ieri seara, Robu a postat un sondaj pe Facebook, cerându-le timișorenilor care-i urmăresc pagina publică să se exprime cu privire la aspectul barierei Filarmonicii. Marea majoritate a celor care a răspuns a fost de părere că bariera de la Capitol trebuie să rămână.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.