Plecat în concediu la Porto, primarul Robu a pus gând rău unor...

Plecat în concediu la Porto, primarul Robu a pus gând rău unor afaceri din zona centrală a Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

Zeci de străzi din Timişoara rămân, seară de seară, în beznă din cauză că Primăria Timişoara nu a semnat un contract pentru serviciile de mentenanţă a iluminatului stradal prestate până la începutul acestui an de ELBA şi AEM. Deşi consilierii locali au aprobat printr-un HCL, încă din noiembrie 2017, delegarea serviciilor către Societatea Publică de Transport Local Timişoara, proiectul nu s-a concretizat şi într-un contract propriu-zis semnat între municipalitate şi STPT. Plecat în concediu în Porto, Portugalia, primarul Timişoarei Nicolae Robu are cu totul şi cu totul alte griji decât iluminatul public. Cui a pus acesta gând rău, puteți afla din textul postat de el pe Facebook.

„Minunat oraş, Porto!

Râu, ocean, munte – toate se întâlnesc aici! Construcții moderne, dar și clădiri istorice excepționale.


Ieri după-amiază, am vizitat orașul ca loc de loisir. Cel mai mult mi-a plăcut zona Ribeira, sit sub protecție UNESCO. Seara mai târziu, am petrecut puțin timp în “Paris Galleries”, unde una dintre străzi, de circa 200 m lungime, are la parter exclusiv restaurante cu terase în față. Va fi oare, cândva, la fel, pe străzi precum Eugeniu de Savoya, Mercy, Alecsandri, Ungureanu? Răspunsul meu: probabil că da, când Timișoara va avea un număr mult mai mare de turiști – de la 1 milion pe an în sus-, respectiv dacă dezvoltarea actuală va continua măcar încă 10 ani! Până atunci, ne împăcăm cu ideea că sunt mai profitabile… farmaciile decât restaurantele, dat fiind numărul lor în Piața Victoriei, spre exemplu!”, a scris Robu pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar, dvs. purtati palarie pe cap in vacanta? Ca incep sa am impresia ca faceti insolatie cand plecati prin tari cu mult soare!
    Cumparati-va, va rog, o palarie/sapca. Poate asa nu vom mai avea un primar … batut in cap, macar de soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.