Primarul Robu promite că va repara trotuarele în tot orașul

Primarul Robu promite că va repara trotuarele în tot orașul

1
DISTRIBUIȚI

Trotuarele sparte au devenit o marcă a Timișoarei ultimilor ani. Multe din trotuarele dintre blocuri nu au mai fost reabilitate de ani buni, iar fiecare plimbare pe aceste fâșii off-road este o provocare. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi, în cadrul conferinței săptămânale de la primărie, că municipalitatea începe o campanie intensivă de reparare a trotuarelor din oraș.


Intervențiile se vor face în toate zonele.

„În Timișoara s-a neglijat totul de-a lungul a zeci și zeci de ani. E de neînțeles câtă nepăsare a fost de-a lungul a zeci de ani. Nu e lipsa banilor, că bani au fost, nu s-a făcut ce trebuie cu ei probabil că s-a jefuit pe unele canale, dar nepăsarea a fost uriașă. Reparația unor trotuare se putea face dacă exista un minim de respect pentru timișoreni. Am făcut sute de trotuare în acești ani, iar în 2018 am dat o dispoziție să se facă trotuarele. (…) Trebuie să se lucreze intensiv, nu să ții o zonă blocată luni întregi cu lucrări. Se va interveni peste tot unde sunt necorespunzătoare, vreau să fie limpede că ne preocupă întregul oraș”, a declarat primarul Robu.

Vestea proastă este că deși primăria are în plan să facă intervenții la trotuare, acestea ar putea fi sparte din nou de firmele de telefonie mobilă și internet, care sunt obligate să își ducă toate cablurile în subteran. Primarul spune că municipalitatea nu poate decide când fac firmele respective lucrări, însă spune că acestea sunt obligate să aducă zona la aspectul inițial, iar în caz contrar pot fi acționate în instanță.

1 COMENTARIU

  1. VA MULTUMIM DIN SUFLET DOMULE PRIMAR, CA VA GANDITI SI LA CETATENII ORASULUI. Cadou mai frumos de Paste nici ca putea sa faca decat aceasta PROMISIUNE care se va realiza tot de Pasti, dar al cailor! Oare al cui „merit” este starea actuala de degradare a trotuarelor? Probabil al administratiei Ciuhandu. Iar „saracul” primar actual inca nu a avut timp de ele, din cauza fanteziilor gen metrou, fantana cantatoare, nou pasaje pietonale, tramvai de la gara pana la Solventul, repavarea pietii din fata operei, etc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.