Primăvara începe cu tine: Dan Bittman aduce hiturile sale binecunoscute la Timișoara

Primăvara începe cu tine: Dan Bittman aduce hiturile sale binecunoscute la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Dan Bittman va susține un concert extraordinar sub genericul „Primăvara începe cu tine“, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 13 aprilie, de la ora 20, la Sara Events.
Binecunoscutul artist care a cucerit inimile melomanilor autohtoni cu piese ca „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ți-am dat un inel”, „Vine o zi” are parte de un fanbase cât se poate de stabil și reușește de fiecare dată să creeze o atmosferă de vis, dovadă fiind nenumăratele concerte pe care le-a susținut de/a lungul anilor alături de cei de la Holograf.

La sfârșitul lunii martie, Dan Bittman a împlinit 56 de ani, ocazie cu care a fost felicitat de o serie de colegi de breaslă sau simpli fani.


„Mă simt rău la 1.360 de ani cât fac. Diseară în loc să stau liniştit, stau cu 2.000 de oameni să cânt. Eu zic că e bine. Primul „la mulţi ani” mi l-a spus un post de radio… Petrecem prin muncă şi apoi ne scăldăm în mâncare. În copilărie făceam ceaiuri dansante, ascultam Abba și ascultam, Phoenix, făceam petreceri. Așteptam să stingem lumina ca să pupăm fetele”, a declarat artistul într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Dan Bittman este un cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune român, lider al formației Holograf începând cu 1985. Artistul are trei copii și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu mama lor, Liliana Ștefan.

Biletele pentru acest eveniment costă 125 lei, preț în care este inclusă și consumația de la masă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.