SCM Politehnica pierde locul 4 în sezonul regulat după un eșec sever...

SCM Politehnica pierde locul 4 în sezonul regulat după un eșec sever la Baia Mare. Alb-violeții nu vor avea avantajul terenului propriu în sferturile play-off-ului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Handbaliștii timișoreni aveau nevoie de o victorie în ultima rundă pentru a-și asigura locul 4 fără a depinde de alt meci. SCM Politehnica a fost învinsă însă clar pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, scor 23-31. Iar în urma victoriei CSM-ului la Călărași formația pregătită de Pero Milosevic nu va avea avantajul terenului propriu în duelurile cu bucureștenii.

Meciul de la Baia Mare, cu o miză mai mare pentru gazde, a avut un început tensionat. În mijlocul evenimentelor nu avea cum să lipsească tehnicianul oaspeților, Pero Milosevic.


6-6 era scorul la jumătatea reprizei și se anunța în continuare o partidă strânsă. Poli a condus la limită, dar cei care s-au desprins au fost băimărenii. Savic nu a mai putut opri atacurile lui Căbuț și compania. Iar la pauză Minaur avea un avantaj de patru goluri pe tabelă.

Din păcate pentru timișoreni, aceștia și-au calmat jocul odată cu nervii. Iar maramureșenii au fost mai motivați de obiectivul imediat următor. Tabela ”a sărit” în favoarea gazdelor la nouă goluri diferență când mai erau șase minute din meci: 27-18 în urma unei noi reușite a lui Căbuț. Mai mult pe final s-a ajuns la zece goluri diferență prin reușita lui Busecan. Până la urmă Baia Mare ar fi terminat tot pe 8, deci în play-off, unde va întâlni Steaua, deoarece Suceava a cedat la Vaslui.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 7 golrui, Lasica 3, Hrimiuc 3, Santeiu 2, Krsto Milosevic 2, Marjanovic 2, Șania 2, Cîmpan 1, Fenici 1.

Cum în celălalt joc care-i interesau direct pe timișoreni CSM s-a impus la Călărași (31-24), bănățenii vor evolua cu bucureștenii fără avantajul terenului propriu. Primul CSM București – Poli va fi duminică, în Capitală, a doua întâlnire va fi joia viitoare la Timișoara. Dacă va fi nevoie de un duel decisiv acesta va avea loc tot în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.