SCANDALOS Sediul Primăriei Timișoara, transformat în sediu de partid de liberalul Nicolae...

SCANDALOS Sediul Primăriei Timișoara, transformat în sediu de partid de liberalul Nicolae Robu. Ce ședință a aprobat

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara se umple pe zi de trece de liberali. Zeci de membri ai diverselor organizații ale PNL Timiș s-au angajat în Primăria Timișoara din 2012 de când Nicolae Robu a devenit primar. Mulți dintre ei au și promovat în funcții cheie.


Îi amintim doar pe Sanda Greblă, fostă șefa de cabinet a senatorului Robu, ajunsă consilieră a primarului și mai apoi angajată a Direcției Eidlitare, pe Robert Kristof, consilier al primarului ales mai apoi consilier local PNL și mai apoi ajuns city-manager în urma unui concurs pentru care condițiile de participare au fost modificate de Consiliul Local Timișoara pentru a i se potrivi. Ultimul liberal angajat în Primăria Timișoara este Florin Răvășilă, și el fost consilier personal al primarului, mai nou funcționar public în cadrul Biroului Școli. Locul de consilier vacantat de Răvășilă a fost ocupat de Ciprian Trocan, lider al Cluburilor Studențești ale PNL Timiș.

Mai nou însă, liberalii au dus procesul de ocupare a Primăriei Timișoara la un cu totul alt nivel. Organizația de Tineret a PNL Timiș, condusă de Cosmin Șandru, a ținut o întâlnire chiar în sala de consiliu a primăriei. Întrebat despre reuniunea tinerilor în instituția pe care o conduce, Robu a răspuns cu nonșalanță că „da, eu le-am aprobat. Să vină tinerii oricărui partid. Dacă e nevoie de o întâlnire în sala Primăriei Timișoara, primesc aprobare de la mine nediferențiat. Sunt tineri ai Timișoarei și îi ajutăm să își desfășoare activitatea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.