Sorin Grindeanu, atac la Robu pe tema RETIM: „Mitoman de profesie care...

Sorin Grindeanu, atac la Robu pe tema RETIM: „Mitoman de profesie care ţine captiv un oraş întreg”

2
DISTRIBUIȚI

Un atac dur a fost lansat de fostul premier Sorin Grindeanu la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta vine ca răspuns la afirmațiile făcute de edilul-șef, ieri, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL Timiș, în care Robu critica activitatea RETIM și acuza că de vină pentru prelungirea contractului ar fi Sorin Grindeanu, fost viceprimar al Timișoarei, care ar fi semnat un astfel de document în acea calitate.


Fostul premier și viceprimar i-a răspuns lui Robu pe Facebook, acolo unde, astăzi, a postat și o imagine cu contractul prelungit.

„Ultima declarație, nu nefericită, ci de-a dreptul mincinoasă a acestui trist personaj, este legată de semnarea unui contract cu RETIM (știți, acea societate care i-a cumpărat un Mercedes cu 75.000 de euro), contract pe care, susține personajul cu pricina, l-aș fi semnat eu. Ei bine, pentru că toate au o limită, trebuie să știți și să vedeți (în facsimil) semnătura pusă chiar de el în 2014 pe contractul cu societatea de salubrizare fără a avea o hotărâre de Consiliu Local în acest sens!

Încă o dovadă concretă a faptului că avem de-a face nu doar cu un narcisist, ci cu un mitoman de profesie care ţine captiv un oraş întreg. Acest Narcis, era să spun Nicolae, joacă şi de această dată un teatru ieftin.

Acum suntem în 2018 și contractul amintit mai sus expiră în luna august, iar proceduri pentru o nouă licitație nu au fost demarate încă. Să se pregătească vreo încredințare directă? Să se plătească niște datorii pentru Mercedesul cu pricina? Nu știu, întreb. Sau poate este doar o nouă dovadă de incompetență crasă.

Oricum prin Timişoara se fac deja pariuri că vom avea un nou contract prin încredinţare directă. Rămâne să urmărim dacă aşa se va întâmpla”, susține Sorin Grindeanu în postarea pe Facebook.

Printre aspectele criticate de Grindeanu se mai numără și reabilitarea tramvaielor Armonia, care se strică constant pe șine, dar și lipsa unui contract de dezinsecție.

2 COMENTARII

  1. Uite cine vorbește despre mitomanie!? Ma mir ca nu ii crapă obrazul de rusine. Tupeu de pesedist care nu a făcut nimic pentru Timis sau Timișoara – dar absolut nimic!!! – in tot timpul cât a stat prin Parlament, la CJT, la PMT, cât a fost prim-ministru. Bugetar de profesie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.