Adrian Pau: „Victor Ponta nu și-a spus ultimul cuvânt”. Ce crede despre...

Adrian Pau: „Victor Ponta nu și-a spus ultimul cuvânt”. Ce crede despre modificările Codului Penal și Codului de Procedură Penală VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Pau

Prezent aseară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Adrian Pau a fost întrebat dacă crede că partidul din care face parte ar putea recurge la orice măsură pentru a-și salva liderul, pe Liviu Dragnea.

„Fără a fi implicat în ceea ce înseamnă modificările Codului Penal și Codului de Procedură Penală, nu cred că ăsta ar trebui să fie scopul. Cred că, dacă cineva gândește așa, o face greșit. Modificările trebuie să vină acolo unde Curtea Constituțională și UE ne-a atras atenția că ar trebui. Nu pot să fiu de acord cu cei care încearcă, dacă există acea grupare care încearcă să acopere România și să creeze un rai al infractorilor”, a spus Adrian Pau.

Totuși, atunci când a fost pus în situația de a spune dacă-și va asuma opțiunea împotriva proiectului de lege care ar modifica definiția grupului infracțional organizat și prin vot, Pau a răspuns că: „tot ce pot spune în momentul de față este că se tărăgănează modificările la Codul Penal.


Se încearcă o amânare a modificărilor acestor coduri. Cred că nu vor apărea aceste modificări de coduri pe actuala sesiune parlamentară. Toată lumea din partea PSD consideră că președintele partidului, Liviu Dragnea, este nevinovat și nu va primi condamnarea. Nu se vrea amestecarea lucrurilor”.

Alături de Dan Șova, liderul partidului de stânga Pro România, Victor Ponta, a fost achitat în dosarul „Turceni-Rovinari”. Acum, fostul prim-ministru profită din plin de situația care a înlăturat multe semne de întrebare referitoare la integritatea sa și se află pe val, adunând oameni sub stema partidului Pro România. „Dacă în prima fază ceea ce face Ponta poate fi considerată o lovitură pentru PSD, eu aș vrea să merg pe efectele de rundă a doua. Există foarte mulți simpatizanți de stânga care nu se mai regăsesc în PSD. Este normal ca o parte din votanți să meargă într-o zonă de stânga, care se profilează pe ceea ce încearcă Victor Ponta să creeze. Am convingerea că va aduce în rândul partidului oameni în perioada imediat următoare. Asta e strategia. Cred că Ponta va avea de câștigat și cred că nu și-a spus ultimul cuvânt”, a mai spus deputatul PSD Adrian Pau, care este de părere că relansarea lui Victor Ponta în politica de vârf a fost făcută deja, odată cu prima decizie din dosarul „Turceni-Rovinari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.