Grup format din zeci de migranți, ascuns printre șervețele într-un tir, prins...

Grup format din zeci de migranți, ascuns printre șervețele într-un tir, prins la granița cu Ungaria. De unde veneau FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-255517549">

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II din județul Arad a fost luat cu „asalt” astăzi. Oamenii legii au depistat, ascunși într-un automarfar, nu mai puțin de 34 de persoane care intenționau să treacă granița ilegal.

Transport de paleți cu șervețele din Bulgaria, așa se arăta înscris pe documentele de însoțire a mărfii pe care le-a prezentat în jurul orei 11.40 un cetățean bulgar în vârstă de 51 de ani. Alături de el, în mijlocul de transport se afla un cetățean francez de origine turcă, de 59 de ani. Șervețelele ar fi urmat să ajungă la o firmă din Germania.

Ceea ce au descoperit polițiștii de frontieră, însă, a fost un grup de migranți ilegali, format din 19 bărbați, opt femei și șapte minori. Adulții au vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, iar copiii între 3 și 7 ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Irak și Iran.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.