Liviu Dragnea, într-un interviu pentru The Associated Press: ”Lupta anticorupţie în România...

Liviu Dragnea, într-un interviu pentru The Associated Press: ”Lupta anticorupţie în România a mers prea departe”

0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, susţine într-un interviu pentru agenţia The Associated Press că după o perioadă în care oficialii guvernamentali scăpau nepedepsiţi pentru fapte de corupţie, procurorii anticorupţie din România au trecut într-o altă extremă şi acum îi vizează pe toţi politicienii, scrie Mediafax. „A fost o perioadă de mai mulţi ani, când de obicei cine era la putere nu era investigat.


Am trecut în cealaltă extremă, în care cei care sunt în clasa politică sa fie toţi acuzaţi, urmăriţi, investigaţi şi trimişi în judecată”, a declarat liderul PSD.

Dragnea a adăugat că este de părere că „încet, încet” România va găsi „o abordare corectă, legală şi constituţională” în ceea ce priveşte lupta anticorupţie.

Agenţia de ştiri a menţionat şi problemele cu justiţia cu care se confruntă liderul PSD, din cauza cărora nu poate ocupa funcţia de prim-ministru al României.

Liderul PSD rămâne eligibil să candideze la preşedinţia României, însă politicianul a refuzat să comenteze pe marginea unei eventuale candidaturi la alegerile prezidenţiale din anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.