Primarul Robu se pregătește să inaugureze o nouă intersecție de râsul lumii....

Primarul Robu se pregătește să inaugureze o nouă intersecție de râsul lumii. Un nou copac, tăiat pentru „vizibilitate” FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă imaginea cu marcajele rutiere de la Pasajul Jiul a făcut înconjurul lumii, apărând în liste cu cele mai ciudate lucruri, administrația locală continuă în același stil.

După deschiderea neoficială de toamna trecută, strada Popa Șapcă a fost din nou închisă circulației acum mai bine de trei săptămâni, pentru turnarea ultimului strat de asfalt și efectuarea ultimelor lucrări necesare pentru deschiderea oficială.

Aceasta a fost anunțată pentru sfârșitul lunii, iar în aceste zile muncitorii au realizat marcajele rutiere care, la intersecția străzilor Popa Șapcă și Demetriade, sunt identice cu cele de la Pasajul Jiul, care au stârnit numeroase discuții, dar și amuzament, anul trecut.

Pasajul este păzit la ambele capete de mașini ale Poliției Locale Timișoara, în timp ce strada Popa Șapcă, care a rămas fără majoritatea copacilor pentru a face loc asfaltului, este înfrumusețată cu ghivece de flori agățate pe stâlpi. „Defrișarea” nu se încheiase, însă, astfel că astăzi, la intrarea dinspre Punctele Cardinale, un copac aparent sănătos a fost pus la pământ.

Dacă circulația pe Popa Șapcă a fost deschisă în această iarnă, strada Aristide Demetriade a fost închisă, în zona pasajului, de aproape un an și jumătate, urmând să fie deschisă acum.


Calitatea lucrărilor ridică, însă, semne de întrebare, după ploaia de aseară apa băltind pe strada proaspăt reamenajată și asflatată, în loc să se scurgă spre bordură și apoi în canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.