SCM Politehnica a pierdut primul duel din ”finala” pentru locul 5 cu...

SCM Politehnica a pierdut primul duel din ”finala” pentru locul 5 cu Dobrogea Sud. Fără să fie la conducere, alb-violeții au fost aproape de o ”răsturnare” spectaculoasă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a întâlnit-o din nou în acest sezon pe Dobrogea Sud Constanța. După ce gruparea de la malul mării s-a impus acasă în finala Cupei, cele două au început la Timișoara disputa pentru postura de premiantă între pierzătoarele sferturilor. Câștig de cauză în prima partidă a seriei au avut vizitatorii. S-a încheiat 22-23 după un meci în care elevii lui Pero Milosevic nu au condus deloc pe tabelă.

În prima parte a jocului 1 nu s-au marcat foarte multe goluri, semn că și concentrarea celor două echipe nu era la nivelul meciurilor cu miză reală.


Oaspeții au început totuși mai bine, având un 3-0 temporar, dar repriza s-a încheiat destul de strâns (scor 11-12). De remarcat că portarul Daskaloski a marcat pentru gazde astăzi pentru 5-5. Dobrogenii s-au desprins în repriza a doua la mai mult de trei goluri după minutul 36. Mai mult, au ajuns la +6 după trei minute prin reușita lui Malinovic. Cu 15 minute înainte de final însă meciul nu părea deloc gata deoarece Orbovic și-a readus colegii alb-violeți la doar două goluri distanță (18-20). Iar șase minute mai târziu același handbalist sârb a adus-o pe Poli la o singură reușită de egalare. Erau mai puțin de cinci minute din joc atunci când Cîmpan a egalat pentru amfitrioni (21-21). Ultimul cuvânt însă i-a aparținut lui Laurențiu Toma, care a marcat golul victoriei oaspeților.

1-0 la general pentru dobrogeni iar partida a doua a luptei pentru locul 5 se dispută pe terenul dobrogenilor, joi, 24 mai. Dacă se va înregistra egalitate la general după această întâlnire ”decisivul” se mută în Banat și va avea loc în jurul datei de 30 mai.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 5 goluri, K. Milosevic 4, V. Milosevic 1, L. Ștefan 1, Marjanovic 3, Daskaloski 1, Cîmpan 2, Șania 2 și Santeiu 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.