Deputatul de Timiș Adrian Pau: „Sorin Grindeanu este singurul care îl poate...

Deputatul de Timiș Adrian Pau: „Sorin Grindeanu este singurul care îl poate stopa pe Nicolae Robu” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Adrian Pau încă îl regretă pe fostul lider al social-democraților din Timiș, fostul premier Sorin Grindeanu. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, Pau a spus că în PSD Timiș situația ar fi fost diferită, dacă Grindeanu ar mai fi activat în interiorul filialei.

„Cred că am greșit foarte tare că Grindeanu nu mai este în filială. Dacă ar fi fost, cred că lucrurile s-ar găsi în altă zonă. Am convingerea că singurul care ar putea să facă față acum și ar avea anvergura necesară pentru a-l stopa pe Robu este tot Sorin Grindeanu. Vreau să cred și am convingerea că este și soluția pe care o are PSD-ul”, a spus Adrian Pau. În ceea ce-l privește pe Călin Dobra, actualul lider social-democrat din Timiș, deputatul a răspuns succint: „îmi doresc un rezultat foarte bun și sub bagheta lui Călin Dobra, în primul rând pentru binele lui.


Dacă nu ar fi așa, nu este la mine decizia referitoare la soarta sa, ci a membrilor PSD sau a Biroului Permanent Național. Până la urmă și în privința lui Grindeanu nu a fost decizia PSD-ului”.

Adrian Pau a precizat că acum PSD Timiș încearcă să facă „o altfel de politică”, strategia principală fiind atragerea atenției asupra activităților liderilor partidului. „Aceasta este strategia PSD. Încercăm să scoatem în față ce se întâmplă pozitiv, fiecare în activitatea sa. Cred că aceasta este modalitatea de face politică”, a explicat deputatul. În aceeași ordine de idei, Pau a punctat investițiile care au loc în județul Timiș. „Dobra are multe proiecte în momentul de față. În Timiș sunt proiecte de 750 de milioane de euro. Deși Consiliul Județean Timiș, în mandatul lui Titu Bojin, a investit bani în drumurile județene, cetățenii se plâng de starea drumurilor. Cred că aceasta este problema principală. Avem foarte mulți români cu WC-ul în curte, cu fântâni inundate de apă. Avem mulți ani de recuperat”, crede Adrian Pau.

Legat de conflictul pe tema locului în care ar putea să fie construită sala polivalentă atât de necesară Timișoarei, deputatul PSD crede că „este o problemă strict administrativă și de orgoliu. Ar trebui să facem apel la înțelepciune, mai degrabă…”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.