ACS Poli a mai convins un vechi component să semneze o nouă...

ACS Poli a mai convins un vechi component să semneze o nouă înțelegere. A revenit la antrenamente un jucător U21 la care se renunțase inițial

0
DISTRIBUIȚI

Schimbările continuă în garnitura pe care Ionel Ganea o are sub comandă la Timișoara. Atacantul Denis Golda a revenit la pregătire după ce inițial era pe lista ”indezirabililor”.


De asemenea ACS Poli a mai anunțat astăzi o veste bună pentru noul tehnician: fundașul Cristian Melinte a semnat un nou contract valabil pe doi ani de zile.

Ionel Ganea a programat azi un singur antrenament, dar și-a pus la grea încercare elevii cu un test fizic. Au apărut noi modificări în lotul curent care se află în pregătiri. Astfel, juniorul Remi Ochea, Răzvan Rus (revenit din împrumutul la Dumbrăvița) și Daniel Budică – abia sosit ieri de la Tg. Jiu – nu fac parte din planurile lui ACS Poli pentru noul sezon.

În schimb, atacantul revenit de la Ripensia, Denis Golda, a fost reprimit de ”Ganez” după ce inițial acesta se afla pe lista cu alți tineri care nu mai intrau în vederi.

O altă veste bună pentru ACS Poli e că fundașul Cristi Melinte a fost de acord cu noua înțelegere, pe mai puțin bani, dar valabilă până în vara lui 2020! Astfel, dintre vechii componenți care se antrenează pe terenul ”Adrian Stoicov” a mai rămas doar Alex Popovici cu un contract ”neupdatat”. Cei doi, împreună cu Smaranda, Curileac, B. Străuț, Artean și Drăghici formează grupul de seniori care a rămas după retrogradare.

Echipa retrogradată a anunțat ieri și că unul dintre cei mai vechi sponsori va continua să-i susțină și în eșalonul secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.