Un tânăr de la Viitorul și pentru atacul lui ASU Politehnica. Cosmin...

Un tânăr de la Viitorul și pentru atacul lui ASU Politehnica. Cosmin Petruescu: ”Ni i-am dorit foarte mult pe toți trei”

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: druckeria.ro

ASU Politehnica a rămas activă pe piața transferurilor. Ultimul sosit pe ”Știința” e Romeo Bănică, care provine tot de la campioana națională sub 19 ani FC Viitorul Constanța. Precum colegii de generație Raul Vidrăsan și Rareș Murariu, el a fost împrumutat pe Bega pentru sezonul 2018-19.

Bănică (19 ani) face parte din grupa de elită a Viitorului care a câștigat în acest an campionatul, precum și Supercupa U19.


În jocul pentru cel din urmă trofeu tânărul atacant a marcat chiar o triplă împotriva lui Dinamo, scor 3-1, și a fost declarat omul meciului.

”Am avut libertatea de a vedea mai multe jocuri ale aceste generații, iar tot ce mi-a plăcut am transmis mai departe. Au sosit la echipa noastră numele pe care le-am avansat eu, deci ni i-am dorit foarte mult pe toți trei”, a declarat Cosmin Petruescu, tehnicianul lui ASU Poli.

ASU Politehnica a ajuns astfel la șapte transferuri, dintre care trei provin de la formația de la malul mării, toți sub formă de împrumut. E vorba de portarul Rareș Murariu, fundașul Raul Vidrăsan și acum atacantul Romeo Bănică.

Reamintim că de azi clubul alb-violet organizează și selecții pentru jucătorii care au dorit o șansă să îmbrace tricoul lui ASU Poli.

Un alt jucător de 19 ani care ar putea ajunge la ASU Poli conform ziarulunirea.ro e Ioan Boancă, de la Industria Galda. Fundașul stânga mai avea contract cu gruparea din Alba încă un sezon conform aceleiași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.