Raul Krausz s-a despărţit de ASU Poli şi a semnat cu o...

Raul Krausz s-a despărţit de ASU Poli şi a semnat cu o echipă din altă ţară. Care sunt concluziile trialului organizat de alb-violeţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook – Bogdan Apostu

ASU Politehnica a mai pierdut oficial un jucător important. Mijlocaşul Raul Krausz şi-a încheiat contractul cu timişorenii şi a semnat ieri cu Kazincbarcikai SC, grupare din eşalonul secund al Ungariei. Formaţia susţinută de suporteri a organizat în ultimele zile o selecţie, dar nu s-au găsit soluţii reale pentru următorul sezon al Ligii a II-a.

Krausz (22 de ani) era pe picior de plecare, având mai multe oferte după un sezon bun la ASU Poli. El a marcat trei goluri în cele 33 de apariţii în alb-violet la nivelul eşalonului secund. Următoarea sa destinaţie e gruparea din Kazincbarcika, care în sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare în NB II – Liga a II-a maghiară.


Raul Krausz a fost dus în Ungaria de impresarul Bogdan Apostu.

E de aşteptat de asemenea ca şi Cornel Predescu să părăsească gruparea de pe „Ştiinţa”.

Trialul nu a adus aproape nimic nou

Timp de trei zile, până ieri, ASU Poli a acordat şansa oricărui doritor să-şi arate calităţile la Baza 2. Printre cei care s-au prezentat s-au aflat chiar şi străini, precum un mijlocaş senegalez şi un portar israelian. Chiar şi componenţi mai vechi au venit la pregătire, precum Vlad Bîte şi portarul Emanuel Fişteag. Antrenorul Antonio Foale i-a observat pe cei care au răspuns pozitiv trialului şi a concluzionat că nu există soluţii reale pentru pretenţiile primei echipe. „A venit, de exemplu, un băiat născut în 2002, cu o calitate tehnică bună, cu inteligență fotbalistică, dar care, dacă acceptă, poate rămâne la grupa noastră de Juniori B. La ceilalți, am văzut determinare, pentru că au încercat cu toții să dea tot ce au avut mai bun. Dar parcă e diferența prea mare de nivel, iar noi nu avem la dispoziție timpul necesar pentru a corecta carențele fiecărui jucător. Am urmărit, printre altele, și aspectul tactic, iar acolo sunt mai multe probleme… cu regret spun că nu am găsit pe cineva care să poată veni direct luni la reunire. Sunt cinci zile de antrenament, vine primul joc amical, iar apoi cantonamentul, deci timpul e foarte scurt”, a concluzionat Toni Foale.

Luni, la reunire, sub comanda „principalului” Cosmin Petruescu sunt aşteptate însă şi întăririle verii, şapte la număr: Romeo Bănică, Rareş Murariu, Raul Vidrăsan (toţi împrumut, Viitorul), Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu (ambii CSM Lugoj), Adrian Bedea (Deva) şi Tamas Szasz (Gaz Metan II).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.