Joey Daniel, discipolul lui Marco Carola, mixează în premieră la Ponton Casa...

Joey Daniel, discipolul lui Marco Carola, mixează în premieră la Ponton Casa Baraj

0
DISTRIBUIȚI

Ponton Casa Baraj îi scoate la dans pe adevăraţii rock’n’rollas. O nouă petrecere-fenomen este pe cale să se întâmple la Văliug, în locul în care muzica, libertatea şi natura se unesc, sub titlul Rock’n’Rollas by the Lake. Marele invitat al evenimentului care se va desfășura sâmbătă 23 iunie este Joey Daniel, membrul Music On – celebrul label al şi mai celebrului Marco Carola. Joey este un artist „de festival”, care îşi semnează premiera la Ponton, după ce a mixat, în acest an, peste tot unde contează, precum BPM Festival, Music on Festival sau chiar Sunwaves, ca să numim numai câteva.


A semnat set-uri b2b cu artişti impresionanţi, ca şi Carl Cox, Hector Couto sau, desigur, Marco Carola.

Joey Daniel are parte de o susţinere puternică, la pupitrul tehnic, din partea unora dintre cei mai în vogă DJ-i români. Adrian Eftimie, Paul Damixie şi Jay Ko completează careul de aşi al acestui weekend, aducându-şi input-ul personal în succesul nopţii. Cei trei nu se află la prima experienţă la Ponton, ba din contră, sunt cotaţi foarte sus datorită evenimentelor legendare pe care le-au dirijat lângă lac. Publicul se uneşte de la ora 23, în outfit-ul negru complet, care îi caracterizează pe „houserii” cu atitudine. După cum se preconizează, soarele va răsări din nou, în timp ce staţiunea Crivaia e încă trează şi plină de energie, la dans.

„Un RocknRolla înseamnă mult mai mult decât beat-uri grele, nopţi nedormite şi outfit all black. Tuturor ne place să gustăm din viaţa bună: să-nvârtim nişte cash, să ne îmbătăm puţin din vise şi sticle, să rupem patul hotelului după o tăvăleală, din când în când – un pic de glamour, un pic de faimă, un pic în lumina reflectoarelor. Dar un RocknRolla, oh, asta e ceva cu totul diferit. De ce? Pentru un adevărat RocknRolla le vrea şi le face pe toate, cu vârf şi-ndesat. Rock out lângă lac, dacă şi tu eşti the real deal“, spun organizatorii acestei petreceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.