Mici lacuri și cascade în Parcul Alpinet. Când se finalizează lucrările de...

Mici lacuri și cascade în Parcul Alpinet. Când se finalizează lucrările de modernizare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-318872110">

alpinet

Vești bune aduse de reprezentanții Primăriei Timișoara. În scurt timp, locuitorii se vor putea plimba prin unul din parcurile din centrul orașului care au fost închise pentru a se putea efectua lucrările de modernizare. Este vorba de Parcul Alpinet, unde mai este puțin de muncă, astfel că ar putea fi deschis în curând.

“Parcul Alpinet prinde contur. Unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Timișoarei se apropie de finalul reabilitării. Am vizitat ieri șantierul, iar lucrările sunt pe făgașul bun. Locația, valoarea și diversitatea speciilor existente, dar mai ales noile amenajări și plantări vor transforma, sunt convins, parcul Alpinet în unul dintre cele mai vizitate spații din Timișoara. Micile lacuri, cascada, elemente noi, dar perfect integrate creează deja o nouă perspectivă asupra parcului, iar amenajările de infrastructură îl fac accesibil și aduc posibilitatea întreținerii la un nivel corespunzător”, a scris viceprimarul Dan Diaconu, pe Facebook.

Potrivit primarului Nicolae Robu, este posibil ca în câteva săptămâni să fie finalizate lucrările de modernizare a Parcului Alpinet.

“La Parcul Alpinet se amenajează covoarele de gazon, deja e montat gazonul cam pe 50% din suprafețele ce vor fi acoperite cu așa ceva. Curând, în câteva săptămâni, vor fi finalizate lucrările la Parcul Alpinet, o să vedeți ce frumos a ieșit, și coroborăm ce am făcut acolo cu toată amenajarea de pe Splaiul Tudor Vladimirescu. A ieșit foarte frumos și locul de parcare, și benzile sunt foarte civilizate. Toată acea porțiune de splai, de la Mihai Viteazu până la Podul Maria arată superb”, a declarat Nicolae Robu, ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.