Primarul Robu, nemulțumit că sunt prea mulți șefi la Societatea de Transport...

Primarul Robu, nemulțumit că sunt prea mulți șefi la Societatea de Transport Public Timișoara: “Vor fi necesare intervenții serioase de reducere a cheltuielilor”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu spune că nu este prea mulțumit de ce se întâmplă în cadrul Societății de Transport Public Timișoara, astfel că, în perioada următoare, ar urma să ia o serie de măsuri. Edilul a precizat că sunt prea mulți șefi în cadrul instituției, dar și că ar fi nevoie de reducerea cheltuielilor, insinuând că ar urma chiar să fie oameni dați afară.

„STPT face angajări pe anumite posturi, dar acolo, la o primă privire, vor fi necesare intervenții serioase de reducere a cheltuielilor.


O să vedeți că vi se vor comunica, le-am cerut lui Supuran și lui Bitea să comunice, să vă dea cifre în momentul în care sunt lucrurile așezate. Sunt multe lucruri în neregulă. Nu știu de ce sunt atât de mulți directori, pentru că așa au înțeles unii să funcționeze. Organigrama a fost aprobată, dar organigrama e una și șefiile sunt alta”, a declarat, ieri, Nicolae Robu.

În ceea ce privește salariile restante pentru angajații STPT, Nicolae Robu a precizat că aceștia nu și-au primit încă lefurile pe luna mai.

„La STPT s-a plătit o lună de salariu și mai sunt niște acumulări pentru a se face eventual o plată parțială. Până azi nu era plătită luna mai. Mai au bani puși deoparte pentru plata de reeșalonare către ANAF”, a precizat Nicolae Robu.

Vă reamintim că, de la sfârșitul lunii mai, STPT este condusă de noi directori, ambii liberali. Este vorba de Sorin Supuran – director general, fost șef al Autorității Rutiere Române, și de Nicolae Bitea, care a fost repus în funcția de director general adjunct, după ce a fost dat afară de fostul director Ioan Goia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.