Doi liberali, noii șefi ai Societății de Transport Public Timișoara

Doi liberali, noii șefi ai Societății de Transport Public Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara, fosta RATT, are, de astăzi, un nou director general, a anunțat pe pagina sa de Facebook, Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu.


Conform acestuia – liberalul Sorin Supuran, fost director al Autorității Rutiere Române, este noul director general, iar liberalul Nicolae Bitea a fost repus în funcția de director general adjunct, după ce a fost dat afară de fostul director Ioan Goia.

”Fostului director, Ioan Goia, i-a expirat mandatul de director, iar astăzi în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație, consiliu din care fac parte, s-a decis să se aleagă varianta de a continua cu alt management al societății. Din păcate, din cât am reușit să interacționez cu fostul director, am rămas neplăcut impresionat de lipsa de viziune și atitudinea managerială, două aspecte care au afectat cu siguranță transportul în comun. Transportul în comun din Timișoara se va revigora, cu siguranță, dar asta în timp, nu peste noapte, problemele fiind mari astăzi și nemulțumirea cetățenilor la fel. Dar se vor schimba! Să auzim de bine!”, a scris Iapă pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.