Ripensia a anunțat al doilea transfer al verii. Roș-galbenii au acum doi...

Ripensia a anunțat al doilea transfer al verii. Roș-galbenii au acum doi portari peste 21 de ani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

FC Ripensia a oficializat astăzi cea de-a doua achiziție pentru ediția 2018-19 a Ligii a II-a. Prezent joi la reunirea echipei din Ciarda Roșie, portarul George Păduraru, ultima dată la CSM Lugoj, a fost înregimentat oficial.


Timișorenii au acum doi goalkeeperi seniori.

Roș-galbenii par să mizeze pe portari cu experiență în noul sezon. După ce la reunire au fost nu mai puțin de patru portari, dintre care doar Iulius Rădulescu (24 de ani) era sub contract cu clubul, timișorenii și-au asigurat serviciile lui George Păduraru (23 de ani). Echipa din Ciarda mai are un portar cu contract, dar accidentat, e vorba de Dalin Munteanu, care se încadrează încă în regula U21.

Păduraru a împărțit timpul petrecut în poarta Lugojului în sezonul trecut al Ligii a III-a cu David Filip, jucător ajuns la ”Ripi” având două prezențe în plus, 14 față de 12 ale juniorului. George Păduraru e un portar înalt (1,96 m), dar totodată și debutant în B, el mai evoluând tot la nivelul eșalonului terț pentru Național Sebiș și FC Hunedoara.

E doar al doilea transfer oficializat de ripensiști în această pauză competițională după cel al ”polivalentului” Marian Anghelina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.