Secretarul executiv al PSD Timiș sare la gâtul primarului din Jebel care...

Secretarul executiv al PSD Timiș sare la gâtul primarului din Jebel care i-a cerut demisia lui Dragnea: “Era disperat să-l primească pe Liviu Dragnea în comună”

1
DISTRIBUIȚI

Secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță, a sărit la gâtul primarului din Jebel, Sabin Bociu, care în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, i-a solicitat lui Liviu Dragnea să-și dea demisia din fruntea partidului și “a țării” după ce a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Adrian Negoiță a postat și el un mesaj pe pagina sa de Facebook, precizând că, în urmă cu doi ani, când Liviu Dragnea a vizitat județul Timiș, Sabin Bociu ar fi fost “disperat” să-l primească în comună pe liderul PSD.

“31.05.2016 – Președintele PSD, Liviu Dragnea, vizitează comuna Jebel.


Cu această ocazie primarul Sabin Bociu face următoarea declarație în fața cetățenilor din localitate: «Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături și fiți convinși că ne va fi alături și în continuare…», a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu. În calitate de secretar executiv al PSD Timiș am o întrebare retorică: când a mințit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii și valori?”, a scris Adrian Negoiță, pe rețeaua de socializare.

1 COMENTARIU

  1. PSD-ul e plin de PUPINCURISTI cum e si acest secretar executiv al PSD Timiș – Adrian Negoiță ca daca nu era asa unul ca Dragnea nu ar fi ajuns niciodata Presedintele PSD. De obicei genul asta de indivizi sunt oameni care nu au o cariera pentru ca nu sunt in stare sa faca nimic ca lumea decat indeletnicirea asta cu PUPINCURISMUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.