Timișoreanul Răzvan Pomoja a lansat un nou videoclip la piesa Moon Core:...

Timișoreanul Răzvan Pomoja a lansat un nou videoclip la piesa Moon Core: „ Scopul meu e să fac muzica pe care o vreau eu“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Răzvan Pomoja a lansat un nou videoclip la piesa Moon Core

Muzicianul timișorean Răzvan Pomoja, cunoscut melomanilor și grație activității sale în Trupa Box Office si Blues & Roll, a lansat o nouă melodie care se va regăsi pe albumul lui de debut, melodia Moon Core având parte și de un videoclip regizat de Cosmin Cimil.

„Momentan, am patru piese instrumentale, o preluare refăcută total, de la Nine Inch Nails, și încă două piese cu tot cu voce, a treia fiind deja în lucru.


Nu am o dată stabilită sau un țel fix de 10 piese doar pentru că sună bine psihologic, voi face câte e nevoie pentru a termina de spus povestea pentru un viitor album. Cu atât mai mult că am piese ca asta nouă, de două minute jumătate, cât și piese de șase minute.

Piesele instrumentale au și vor avea ca temă generală: spațiul, astronomia, universul. De aici și titlul ales de mine. După Star Collision și Milky Sky, a urmat Moon Core. Eu încerc să povestesc ceva, încerc să comunic ceva, nu doar să epatez cu echilibristica la chitară. Ideea de bază e să transmitit ceva cu ele, nu doar să fie „nebunia lui Râzvan”, că tot e la modă sintagma asta.

Cred că e ideal ca în orice să păstrezi un echilibrul, așa că am și eu ca orice om visuri și încredere, dar sunt realist că nu sunt genul de piese comerciale, pentru radio sau pentru mulțime. Scopul meu e să fac muzica pe care o vreau eu, la calitate bună, într-un studio bun și, mai ales, fără bariere de genul – să nu aiba peste trei minute, să nu fie multă chitară, să nu aibă refren din mai mult de cinci cuvinte. Sunt destui care fac asta, hai să mai facem și altceva. Nu ar strica, nu?“, spune muzicianul născut în Reșița care a venit în Timișoara din 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.