Formația de volei feminin UVT Agroland Timișoara s-a despărțit de o jucătoare...

Formația de volei feminin UVT Agroland Timișoara s-a despărțit de o jucătoare importantă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: volei-timisoara.ro

Proaspăt calificată pentru ediția următoare a cupelor europene, gruparea timișoreană de volei feminin din elită s-a despărțit de căpitanul ei din ultimele două sezoane. UVT Agroland nu va mai miza în viitorul campionat pe Diana Balintoni, cele două părți au convenit de comun acord să nu prelungească înțelegerea care a expirat la finele primăverii.

Balintoni e singura jucătoare de la ”Agro” care a bifat prezențe în toate cele o sută de seturi disputate în acest campionat, primul în Divizia A1 pentru timișorence.


Fostul coordonator al echipei a totalizat 95 de puncte, dintre care 33 ași și 19 blocaje, în ediția 2017-18 a elitei.

”Au fost doi ani minunați din viața mea și din cariera mea. Pe lângă volei, la Timișoara m-am simțit ca acasă. Am avut tot ce ne-am dorit în jurul nostru, am legat o adevărată familie. Au fost doi ani de care îmi voi aminti cu mult drag de acum înainte. Plec fără niciun regret pe partea sportivă. Dacă am fi avut mai mult noroc, am fi reușit o clasare mai bună, dar important este că nu am avut ce să ne reproșăm ca echipă la final. Eu cred că ultimul sezon a fost plin de lucruri bune”, a declarat Diana Balintoni.

UVT Agroland a reușit chiar în urma primei participări în A1 să obțină calificarea într-o cupă europeană. De pe poziția a 5-a elevele lui Bogdan Paul vor participa în Cupa Challenge. Rezultatele bune au dus la convocarea a trei jucătoare de pe Bega la lotul național. Ariana Pîrv, Andreea Petra și Roxana Bacșiș vor participa la jocurile din grupa F pentru calificarea la Europeanul din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.