ASU Politehnica a încheiat la egalitate testul cu Cetate Deva. Patru goluri...

ASU Politehnica a încheiat la egalitate testul cu Cetate Deva. Patru goluri în ultimul joc din cantonamentul „Băieţilor în ghete” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica nu a reuşit să o învingă azi pe divizionara C CNS Cetate Deva pe cocheta arenă de la Sântămăria-Orlea. Ardelenii au răsturnat scorul după ce au fost conduşi iar timişorenii au mai reuşit doar un gol pentru un 2-2 plin de evenimente. Gelu Velici şi Ionuţ Coadă au fost autorii reuşitelor bănăţene.

ASU Poli a deschis scorul în minutul 19, când Velici a marcat cu capul din centrarea lui Schieb. Tot cu partea superioară a corpului aveau să fie înscrise şi următoarele două goluri. Dar devenii au fost autorii de această dată. Mai întâi, în minutul 34, ex-lugojeanul Szekely a trimis în transversală mingea a sărit în centrul careului, de unde Copil, venit din spate, a plasat-o cu capul fără speranţe pentru Murariu. Peste alte nouă minute a marcat şi Alexandru Dan din centrarea aceluiaşi Copil.

La reluare elevii lui Cosmin Petruescu au dominat, dar au punctat o singură dată. În minutul 55 Ghinescu a centrat lung, mingea a fost deviată la colţul lung, de unde Coadă a reluat imparabil. Cetate Deva a fost aproape de o nouă reuşită în minutul 63, când Copil a fost aproape să-l surprindă de la distanţă pe portarul Murariu.


În prelungiri putea fi 3-2 pentru timişoreni, tot în urma unei lovituri de cap, dar Plămadă nu a reuşit să-l învingă pe Raţ.

2-2 a fost scorul în al doilea şi ultimul amical al „Băieţilor în ghete” la Sântămăria-Orlea, de unde vor reveni pe Bega marţi. Timişorenii mai obţinuseră două victorii în amicale: 2-0 cu FC Bazoş şi 4-0 cu Sportul Petreşti. ASU Poli nu şi-a anulat amicalul cu CSM Şcolar Reşiţa, anunţat iniţial sâmbăta viitoare. Ci l-a mutat vineri, tot pe „Ştiinţa”. Acolo unde, a doua zi, de la ora 18.00, alb-violeţii vor disputa jocul-eveniment cu Progresul Spartac Bucureşti, reeditarea finalei Cupei din urmă cu 60 de ani.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheș – Schieb, Vidrăsan, Poparadu, Miholca – Bozian, Velici. Au mai intrat: Borbei – Szasz, Nicolescu, Coadă, Cojocaru, Plămadă, Ignea, Bîte, Ghinescu, Bedea, Bănică, Gașpar. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CNS Cetate Deva: Apostol – Kelemen, Șoit, Radak, Voineag – D. Copil, M. Boldea, Al. Dan, Lupu – R. Cristian, Szekely. Au mai intrat: Raț – Săndescu, R. Anton, Teodorescu, Străjan, Jicic, Ad. Marin, V. Bogdan. Antrenor: Ioan Petcu.



LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.