Primarul Robu anunță că la Timișoara vor fi realizate încă cel puțin...

Primarul Robu anunță că la Timișoara vor fi realizate încă cel puțin șase pasaje: „Cel pe sub Piața Victoriei se amână până după 2021”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care se laudă din nou cu faptul că a realizat trei pasaje de când este primar. Asta deși două dintre acestea, Jiul și Popa Șapcă, au fost de fapt reabilitate. De asemenea, primarul Timișoarei a precizat că, în următorii ani, intenționează să mai construiască cel puțin șase, însă cel pe sub Piața Victoriei nu va fi realizat în grabă.

„Cum se mai prezintă pasajele Timișoarei? Astăzi, profitând că am fost un pic mai liber, am trecut să văd cum se mai prezintă cele trei pasaje (da, TREI, T-R-E-I!) realizate în Timișoara în cei 6 ani de când sunt Primar. A fost o încântare să văd că toate se păstrează foarte bine, că arată superb, ele însele și toate amenajările conexe lor, că sunt de o utilitate excepțională pentru oraș.


Mergem înainte, stimați timișoreni și vom realiza în anii următori -așa cum v-am făcut cunoscut de mult- încă minimum 6 pasaje, 5 dintre ele pe sub / peste calea ferată și al 6-lea pe inelul 2, între zona Open Ville și strada Circumvalațiunii, posibil cu ramificații și pe Calea Torontalului și / sau Calea Aradului; pasajul pe sub Piața Victoriei se amână până după anul de capitală a culturii europene, 2021”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

De asemenea, primarul Timișoarei a mai anunțat pe Facebook că în curând vor fi lansate proiectele a două pasaje importante – Solventul și Consiliul Europei.

„Unii deja ne critică, cu veșnica acuză «dar de ce numai noi facem așa ceva (n.m. -evident, eu am formulat generic, în practică referirile sunt concrete: ba la pasaje, ba la poduri, ba la zona de promenadă, veșnic la câte ceva), alții pot trăi fără, pot avea alte priorități?». Acest grup vrea veșnic altceva decât se face! Iar când vede aceleași lucruri la alții, se entuziasmează și sar cu «uite de fac cutare, noi de ce nu facem?!», prefăcându-se fără rușine că n-au știre ba că noi am și făcut deja, ba că, în orice caz, am anunțat cu mult înainte intenția de a face sau chiar că suntem în curs de a face. Apropo, în curând lansăm proiectul Pasaj Solventul și tot în curând -pe teren în 2019- proiectul Pasaj Consiliul Europei. Dacă agreeați și susțineți această politică de modernizare radicală a infrastructurii de mobilitate a orașului, dați Like și Share. Dacă nu o susțineți, doar dați Share”, a precizat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.