Timișorenii pot circula cu tramvaiele Armonia și pe alte două linii importante

Timișorenii pot circula cu tramvaiele Armonia și pe alte două linii importante

1
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru timișorenii care se plimbă cu mijloacele de transport în comun. Începând de astăzi, călătorii vor scăpa de saună în cazul în care au nevoie să se deplaseze cu tramvaiele de pe liniile 4 și 8.

Sorin Supuran, noul director al Societății de Transport Public Timișoara, a anunțat, astăzi, că tramvaie reabilitate Armonia au fost introduse și pe aceste două lunii.

„Dragi prieteni, Timișoara merita un transport urban civilizat, timișorenii merită ca noi, cei ce lucrăm pentru ei, să ne ținem promisiunile. De astăzi, Armoniile sunt pe Linia 4 și pe Linia 8. Mulțumesc specialiștilor STPT pentru eforturile din zilele și nopțile trecute și vă asigur că vom urma același drum, cu același scop. Să vă facem pe dumneavoastră, publicul călător, partenerul nostru principal”, a scris Sorin Supuran, pe Facebook.

Vă reamintim că, în acest moment, în Timișoara circulă 25 de tramvaie reabilitate Armonia și urmează să mai sosească cinci în perioada următoare.


Nicolae Robu a anunțat, în urmă cu câteva zile, că Primăria Timișoara vrea să cumpere 40 de tramvaie noi, iar o parte din fondurile necesare ar putea veni de la Uniunea Europeană.

1 COMENTARIU

  1. Linia 7 este pentru aurolaci doar????de ani de zile asteptam sa circulam ca oamenii…fara mirosuri…fara sa vomuti cand urci. Pentru ce platim bilet?sa fim umiliti ca urcam in 7?sanepidul a urcat vreodata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.