E oficial: ACS Poli nu va mai putea folosi vestiarele arenei ”Dan...

E oficial: ACS Poli nu va mai putea folosi vestiarele arenei ”Dan Păltinișanu”. Vezi mesajul clubului

1
DISTRIBUIȚI

Veste dură pentru ACS Poli cu doar nouă zile înaintea startului Ligii a II-a. După câteva zile de ”păsuire” clubul timișorean a fost informat astăzi de proprietarul stadionului ”Dan Păltinișanu”, CJ Timiș, că nu mai poate folosi vestiarele și birourile arenei.

Discuțiile dintre șeful CJT, Călin Dobra, și președintele lui ACS Poli, Radu Birlică, nu au dat roade. Oficialii echipei de fotbal au acuzat marți că Marțian Doroș, șeful Direcției de prestări servicii din cadrul instituției, e ostil clubului. Semnalele celor de la ACS Poli nu au avut sorți de izbândă, prin urmare echipa timișoreană retrogradată caută acum o soluție pentru a-și continua normal pregătirile. Clubul propunea un fel de ”barter” deoarece susține că majoritatea materialelor din vestiare, inclusiv din cabinetul medical, aparțin lui ACS Poli.


Iar de acestea se foloseau și celelate cluburi din oraș când jucau pe ”Dan Păltinișanu”. Tot marți antrenorul Ionel Ganea acuza rivalele din oraș de jocuri politice.

CJT-ul acuza că echipa retrogradată din Liga I ocupă ilegal vestiarele și anexele de la ”Dan Păltinișanu”. Interzicerea accesului se referă la antrenamentele obișnuite, altfel, ACS Poli poate juca fără probleme pe ”Marele oval” dacă închiriază arena precum a făcut-o până acum pentru jocurile oficiale.

Iată comunicatul clubului:

”În cursul zilei de 26 iulie, ni s-a comunicat din partea Consiliului Județean Timiș că nu vom mai putea utiliza vestiarele și birourile de la stadionul „Dan Păltinișanu”.
Echipele noastre își vor continua antrenamentele în cadrul bazei sportive, iar în cel mai scurt timp se vor găsi soluțiile pentru asigurarea spațiilor necesare pentru depozitarea echipamentelor și materialelor sportive.
Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această perioadă, iar timpul îi va răsplati cu ceea ce merită pe toți cei care doresc, fără sorți de izbândă, răul clubului Poli Timișoara. Istoria de 50 de ani a clubului Poli a fost terfelită de niște funcționari vremelnici, care vor rămâne în memoria suporterilor ca niște personaje satisfăcute că pot scoate din vestiare zeci de sportivi, seniori sau juniori.
Indiferent de aceste opreliști, clubul nostru va continua să lupte pentru revenirea în elită.
Simplii funcționari trec. Poli rămâne!”.

Juniorii echipei au de mult timp vestiare de tip-container lângă terenurile de antrenament care aparțin primăriei. Nu e exclus astfel ca și pentru echipa mare să se găsească o soluție asemănătoare. S-a vehiculat totodată și posibilitatea ca ACS Poli să-și desfășoare activitatea pe o altă bază din oraș, posibil Colterm sau Electrica.

1 COMENTARIU

  1. E o rusine ce face C.J Timis, uita ca stadiono le-a fost oferit Politic si ca nu este al lor, stadionu este al Timisorenilor d-le Dobra, a fost facut prin munca locuitorilor din Timisoara, nu prin obraznicia unor Politicieni, sunt membru P.S.D dar imi este sila de voi, la viitoarele alegeri va fi vai capu vostru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.