A fost stabilită noua formă a contractului de salubritate pentru Timişoara

A fost stabilită noua formă a contractului de salubritate pentru Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Instituţiile implicate în negocierile purtate cu cei de la Retim au ajuns un acord cu operatorul care va presta seriviciile de salubrizare ale oraşului în ceea ce priveşte noua formă a contractului, întocmit pentru perioada următoare.

Asociaţiile de proprietari şi firmele din oraş vor fi invitate să semneze noile contracte în perioada următoare. Astfel, Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara a anunţat că după negocierile îndelungate cu operatorul de salubritate Retim Timișoara, la care au fost prezenți pe lângă FALT și Retim instituții cu atribuții în domeniu precum ADID Timiș, respectiv Primăria Timișoara, că s-a acceptat de comun acord un contract care urmează cât mai urgent să se semneze de către operator, respectiv Retim și asociațiile de locatari/proprietari, persoane fizice, agenti economici.

La semnarea contractelor Retim în relaţia cu asociaţiile de proprietari se va completa la articolul 3 din contract zilele din săptămână când se va ridica gunoiul, pentru asociațiile de locatari/proprietari se vor bifa două zile atât pentru gunoiul rezidual, cât și pentru gunoiul reciclabil, zilele fiind aceleași atât pentru gunoiul rezidual, cât și pentru gunoiul reciclabil.

De asemenea, în conformitate cu înțelegerea făcută cu Retim, urmează ca intervalul orar să se comunice ulterior, în scris, în termen de maxim 6 luni, interval ce nu va putea depăși două ore.


Tariful cuprinde și preţul depozitării. Utilizatorii, în special asociațiile de locatari/proprietari, sunt rugați să colaboreze cu Retim cât mai eficient, astfel încât  semnarea contractelor să se facă în termen. De asemenea, cei de la FALT solicită cetățenilor să înțeleagă și să selecteze gunoiul în pubele separate, iar sticlele să se depună în clopotele special amenajate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.