ASU Politehnica, învinsă la un scor umilitor în testul din Bihor. Majoritatea...

ASU Politehnica, învinsă la un scor umilitor în testul din Bihor. Majoritatea golurilor au fost încasate în repriza secundă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Penultimul test al ”Băieților în ghete” înaintea debutului cu Chindia în campionat nu a decurs grozav. ASU Politehnica a fost învinsă la scor, 0-5, de către colega de eșalon Luceafărul Oradea, în ciuda posesiei superioare avute de timișoreni. La pauză avantajul gazdelor era unul fragil. Patru dintre reușitele gazdelor i-au aparținut unui singur jucător: Vasile Pop!

Prima repriză a fost echilibrată, dar cei care au deschis scorul au fost amfitrionii. În minutul 40 ”centralul” Florin Marcu a dictat ușor un penalty pentru Luceafărul, la un presupus henț în careu comis de Vidrăsan, iar V. Pop a transformat.


Putea fi imediat 1-1 însă execuția lui Velici din lovitură liberă a întâlnit doar stâlpul din stânga lui Moroz.

La reluare tot gazdele au avut succes în fața porții. De patru ori! Mai întâi Prejmereanu a făcut 2-0 cu un șut din interiorul careului. Golul de 3-0 a fost de asemenea acuzat de timișoreni, după ce Vasile Pop a realizat ”dubla” (min. 58) cu o reușită elegant, la vinclu, dar de la limita ofsaidului. Pop a realizat hattrickul cu 11 minute înainte de final, când l-a lobat pe Murariu. Pentru ca reușita finală (82) să-i aparțină aceluiași mijlocaș, care de această dată a reluat la colțul scurt după o neglijență a lui Coadă.

Pentru gazde a fost a doua victimă consecutivă de pe Bega în teste. În weekendul trecut Ripensia cedase cu 2-3 în aceeași locație, la Sânmartin.

Luceafărul Oradea: Moroz – Toriște, Oros, Mussa, Ban – Lukacs, Prejmereanu – V. Pop, Codoban, Gunie – Paraschiv. Au mai intrat pe parcurs Sălăjan – Drăgan, Băican, Chiorean, Mitrică, Opriș, Joan, Cârlig. Antrenor: Cristian Lupuț.

Politehnica Timișoara (antrenor Cosmin Petruescu): Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheș – Schieb, Vidrăsan, Poparadu, Ignea – Velici, Bozian. Au mai intrat: Borbei – Szasz, Nicolescu, Coadă, Cojocaru, Bîte, Bedea, Miholca, Plămadă, Bănică, Ghinescu, Gașpar. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Sâmbătă, de la ora 20.00, urmează pe ”Dan Păltinișanu” ultima verificare pentru ASU Politehnica înaintea startului noului sezon, oaspeții timișorenilor la prezentarea echipei vor fi basarabenii de la FC Zimbru Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.