Vești bune pentru R.U.A.: Minola s-a calificat în semifinala unui important concurs...

Vești bune pentru R.U.A.: Minola s-a calificat în semifinala unui important concurs american de creație muzicală

0
DISTRIBUIȚI

După ce în luna februarie a acestui an timișoreanca Minola Szikszai – care activează în industria muzicală sub numele de Royal Unknown Artist (R.U.A.) – s-a calificat în semifinala unuia dintre cele mai faimoase concursuri de compoziţii din întreaga lume, International Songwriting Competion, veștile bune continuă să apară, artista fiind selectată în semifinala secțiunii „unsigned only music competition“ în cadrul aceleiași competiții.

R.U.A.


a mers mai departe cu trei compoziții: piesa „I Know You’re Listening“ s-a calificat la secțiunea AC (Adult Contemporary), iar compozițiile ”Brother” și ”It’s Not The End Of The World” au fost selectate pentru secțiunea Best Vocal Performance.

În luna octombrie a anului trecut timişoreanca Minola Szikszai a revenit „acasă“ cu prilejul unui concert desfăşurat la Reflektor Venue, unde melomanii au descoperit proiectul Royal Unknown Artist (R.U.A.), „trupă care abordează un mix de pop-rock, jazzy r’n’b“, conform mărturisirilor proprii. La sfârșitul lunii iunie în acest an, R.U.A. a susținut un nou concert „acasă“, la Șura, unde cei prezenți au avut parte de un spectacol de nota zece.

Concursul International Songwriting Competion este binecunoscut în întreaga lume pentru faptul că oferă şansa compozitorilor de a deveni cunoscuţi. În acest an din juriul care a selectat melodiile pentru semifinala concursului Unsigned Only s-au numărat Aimee Mann, Grouplove, KT Tunstall, Lydia Loveless, Melanie Fiona și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.