Consiliul Județean Timiș, licitație publică cu strigare pentru închirierea unui spațiu din...

Consiliul Județean Timiș, licitație publică cu strigare pentru închirierea unui spațiu din Bastion

0
DISTRIBUIȚI

Un spațiu de peste 200 de metri pătrați din incinta Bastionului Theresia din Timișoara este scos la licitație. Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Consiliul Județean Timiș, instituția organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui spațiu de 222 mp, plus 57 mp teren aferent frontului, aflat în corpul A al Bastionului.

Reprezentanții CJ Timiș informează că spațiul respectiv poate avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

Licitația va avea loc în data de 27 august, la ora 10.00, la sediul Palatului Administrativ, aflat pe Bd.


Revoluţiei din 1989, nr. 17 (camera 9, parter). Caietul de sarcini poate fi achiziționat la Camera 225, et. 2, iar înscrierea la licitaţie se poate face până în 24 august inclusiv, între orele 09.00 – 14.00.

“Ofertanţii vor depune, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini. Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 10.00 – 13.00. Persoana de contact pentru vizitarea spațiului este dl. Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721868229. Pentru informații suplimentare, ofertanții pot accesa site-ul www.cjtimis.ro sau pot suna la următoarele numere de telefon: 0256406422 sau 0256406459”, transmite CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.