Incendiu devastator la Oradea. Una dintre bijuteriile arhitecturale ale orașului, distrusă de...

Incendiu devastator la Oradea. Una dintre bijuteriile arhitecturale ale orașului, distrusă de flăcări FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-874779282">

Sediul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, aflat în Piaţa Unirii din localitate, a fost cuprins, în această seară, de un incendiu de proporţii catastrofale.

Focul a izbucnit în jurul orei 22.00, cuprinzând în scurt timp întreg acoperișul clădirii și extindzându-se apoi și la etajele superioare. Un turn al construcției s-a prăbușit, iar pompierii încearcă să oprească extinderea incendiului, oamenii din clădirile învecinate fiind evacuați.

Pompierii s-au confruntat cu probleme în ceea ce privește funcționarea hidranților din zonă, alimentându-se cu apă din râul Crișul Repede, care curge în apropiere. Din primele informații, nu există victime omenești.

„În jur de 50 de pompieri militari acţionează cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi două autospeciale de lucru la înălţime, pentru stingerea focului care se manifestă la nivelul acoperişului clădirii”, a transmis ISU Bihor.

UPDATE Focul a fost stins după miezul nopții, însă pagubele sunt uriașe. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Foto: Sebastian Tont

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.