Informatica Timișoara a ”reținut” și Supercupa. Campioana a învins-o din nou pe...

Informatica Timișoara a ”reținut” și Supercupa. Campioana a învins-o din nou pe United Galați cu Savio în teren

0
DISTRIBUIȚI
Savio, în acțiune. Foto: Informatica Timișoara / Facebook

Informatica Timișoara e stăpâna trofeelor la futsal pe plan intern. Deținătoarea titlului s-a impus la Sighișoara în fața vicecampioanei United Galați, scor 4-3, după un duel foarte spectaculos. Brazilianul Savio Valadares, rămas în cele din urmă în echipa bănățeană, nu a marcat, dar a oferit assist-uri. Doi nou veniți au contribuit cu goluri la cucerirea Supercupei României și în 2018: Mimi Stoica și ucraineanul Denys Ovsiannikov.

Timișorenii au publicat înaintea partidei lista cu lotul complet, una care îl cuprinde și pe un alt brazilian Flavio Gomes.

Noua garnitură a Informaticii a început foarte ofensiv. Bondar a avut prima șansă a partidei, apoi brazilianul Savio a avut o ocazie mai mare, dar portarul Păduraru s-a opus. La poarta cealaltă Crăciun a avut două tentative de a relua spectaculos în poarta lui Iancu, prima dată s-a opus portarul, a doua oară balonul a trecut pe lângă țintă. În fine, scorul a fost deschis în minutul 15, când Daniel Araujo a concretizat de la colțul scurt ”assist-ul” lui Savio.


Peste circa un minut efectiv de joc nou venitul Mimi Stoica a majorat diferența, după ce a profitat de o eroare a moldovenilor. Înainte de pauză însă United a revenit în joc. Lașcu șutează violent mingea sare din brațul lui Nuno Coco în plasă, dar golul se acordă.

În partea a doua același Nuno Coco putea face 2-2, dar până la urmă a fost 3-1 căci Mimi Stoica a ”recidivat”, de această dată cu un șut spre vinclu în urma pasei lui Deco. Înainte de această reușită, un alt nou sosit, ucraineanul Ovsiannikov a trimis în bară după ce a rămas singur cu portarul. Pe final același Nuno Coco a păstrat speranțele gălățenilor aprinse după o recuperare a lui Crăciun din picioarele lui Savio. Acesta din urmă a avut mai târziu o dublă ocazie, dar Păduraru s-a opus de fiecare dată. În loc de 4-2 se face 3-3 după ce Lașcu șutează în bară, mingea îi revine și apoi înscrie. Dar bucuria alb-roșiilor nu durează decât câteva secunde căci Ovsiannikov debutează și el cu gol. Suspansul nu s-a încheiat, în final Galațiul a atacat fără portar și o minge recuperată a fost trimisă de Savio din propria jumătate spre poarta goală, dar bara s-a opus unui nou gol.

Pentru Informatica urmează importantul mini-turneu din preliminariile Champions League, organizat în ”Olimpia”, în primul joc alb-violeții dau piept cu turcii de la Osmanlispor, programat joi, de la ora 19.00.

Informatica: Iancu – Andre Deco, Bondar, Ovsiannikov, Savio. Au mai intrat: Da Silva, Araujo, Stoica, Ilaș

Galați: Păduraru – Crăciun, De Souza, Borges, Coco. Au mai intrat: Burdujel, Lașcu, Cojoc, Cireș, Petică.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.