O nouă cafenea tematică, la Timișoara. Lanțul TED’S COFFEE CO. va deschide...

O nouă cafenea tematică, la Timișoara. Lanțul TED’S COFFEE CO. va deschide în ansamblul Openville prima sa locație din oraș (P)

0
DISTRIBUIȚI

O nouă cafenea cu un concept aparte pentru iubitorii aromatei licori negre, în ansamblul Openville. Lanțul naţional TED’S COFFEE CO. va deschide prima sa locaţie din Timişoara în proiectul mixt care se dezvoltă, în prezent, în proximitatea Iulius Mall. Coffee shop-ul va avea o suprafaţă de 110 mp şi va fi amenajat la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), aflată în construcţie.

TED’S COFFEE CO. va fi locul unde clienţii se vor bucura de cafeaua lor preferată, preparată impecabil şi servită cu un zâmbet larg. Sortimentele de cafea servite de TED’S, de la House Blend şi până la Single Origin, sunt certificate „specialty coffee”.

Timişorenii vor savura aici de la tradiţionalele espresso, cappuccino, latte sau cafea la filtru, în  combinaţii delicioase de caramel, tiramisu, cocos şi nuci, până la ultimele tendinţe în domeniu, precum cold brew, espresso tonic, matcha latte sau chai latte. Nu vor lipsi preparatele de vară pe bază de cafea, ceaiurile parfumate, ciocolata caldă şi băuturile energizante din fructe. În plus, clienţii vor avea libertatea să creeze propriile combinaţii dorite până vor obţine cafeaua care le place.

Locaţiile TED’S COFFEE CO.


sunt memorabile nu doar datorită specialităţilor delicioase de cafea, ci şi design-ului interior aparte, special conceput de către LAMA Arhitectura. Corpurile de iluminat din pahare de cafea „to-go”, culorile vii, mobilierul din lemn de mesteacăn sau pereţii industriali sunt doar o parte dintre elementele care contribuie la redarea unei atmosfere relaxante şi, totodată, inconfundabile.

Lanţul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel naţional cu 17 unităţi, în oraşe precum Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Ploieşti.

Despre Openville Timişoara

Prima etapă de dezvoltare a ansamblului Openville Timişoara va include noi concepte de shopping şi entertainment. Cel mai mare proiect de tip mixt din regiune va completa actuala ofertă a Iulius Mall cu o suprafaţă de 47.000 mp, amenajaţi într-o extensie a mall-ului, la parterul clădirilor de birouri şi în zona viitorului parc din ansamblu.

Pe lângă varietatea de restaurante și cafenele tematice, timișorenii vor descoperi în Openville și noi branduri, un mix inedit de activităţi de entertainment şi un nou concept de cinema. Lucrările la spaţiile suplimentare de retail au fost demarate în decembrie 2017.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.