Un șofer băut a lovit două persoane cu mașina și apoi a...

Un șofer băut a lovit două persoane cu mașina și apoi a fugit de la locul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 41 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, este suspectat că produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 03 august a.c., în jurul orei 22.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului.


Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 41 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Piața Țepeș Vodă, iar la intersecția cu strada Popa Șapcă a surprins și accidentat doi tineri, de 20 și 21 de ani, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Organelor de Poliție. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit și imobilizat pe strada Lunei. Întrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi tineri, de 20 si 21 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului, bărbatul de 41 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Ulterior, pe numele acestuia magistrații au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.